"Ventas dzirkstis" pasākuma afiša

Informācija par pasākumu pirms tā.

Ventas dzirkstis – Disko balle “Par pēdējo lapu”

26. oktobrī plkst. 20:00 Kuldīgas kultūras centrā norisināsies diskoballe pieaugušajiem “Par pēdējo lapu”, kas būs muzikālās biedrības “Ventas dzirkstis” 44. dzimšanas dienas svinības.
Diskoballē uzstāsies “Ventas dzirkstis” trīs labākie dīdžeji – Dainis Pilskungs, kurš šajos gados vislabāk ir uztvēris un sajutis publikas elpu, deviņdesmito gadu Latvijā pazīstamais mākslinieks “Mc Uncle U” (Uģis Kārkliņš), kurš savulaik bijis PSRS “Rap čempionāta” trešās vietas ieguvējs, un Juris Giels, kurš 1982. gadā pirmajā Latvijas diskotēku skatē kopā ar Visvaldi Radeli un Aināru Mielavu tika atzīti par Latvijas labākajiem dīdžejiem.
Papildus diskoballes viesus priecēs mūzikas pārzinātājs, “Kurzemes radio” ētera seja Māris Dadzis, alsundzniece Alita Kušķe, kura allaž pārsteigusi ar savu īpašo mūzikas izvēli, un ēdolnieks Mārtiņš Puškundzis, kurš dīdžeja sākotnējās prasmes ir apguvis “Ventas dzirkstis” dīdžeju skolā un šobrīd darbojas diskotēkā “Stils”.
Vakara īpašie viesi būs “Ventas dzirkstis” draugi – dundadznieks Visvaldis Radelis un rīdzinieks Arnis Petrānis, kurš dažas dziesmas ekskluzīvi atskaņos uz lenšu magnetafona “Majak” no orģinālām “Svema” lentām. Savukārt kārtīgu dzīvās mūzikas ballīti ar populārām melodijām iegriezīs grupa “Vietu Nav”.
“Par pēdējo lapu” diskoballē uzstāsies arī Tautas deju ansamblis “Venta” un priecēs Esteres Jansones un Patrika Purviņa muzikālais duets. Tāpat pasākumā paredzēts ieskatīties Dainas Tāfelbergas, Uģa Poriņa un Viestura Liepiņa kopīgi radītajā grāmatā “Uz visiem 100 pēc disko skalas”, kas stāsta par biedrības krāšņo vēsturi,kas stāsta par biedrības krāšņo vēsturi, kā arī par diskotēku vēsturi Kuldīgā un novada pagastos, Skrundā un Alsungā.

Pirms pasākuma. Akcija “Ietago draugu”.

Pirms pasākuma. 26. oktobris- “Disco notikums.”

Viestura Liepiņa uzruna pasākuma dalībniekiem un ieskats grāmatā “Uz visiem 100 pēc disko skalas”

Vakara vadītājs Dainis Pilskungs saka ievadvārdus.

Muzikālais duets Estere Jansone &Patriks Purviņš.

TDA “Venta” “Pasaules radīšana”.

Viestura Liepiņa uzruna pasākumā – īsā versija.

Gunārs Laicāns – intervija.

DJ Māris Dadzis “Hei, mans draugs”.

DJ dzied dziesmu pats – ekskluzīvi.

Apvienotais DJ koris jeb mega kopprojekts “Par pēdējo lapu”.

DJ Visvaldis Radelis “Kaija”.

DJ Visvaldis Radelis pie pults.

DJ Juris Giels pie pults.

DJ Arnis Petrānis pie pults.

DJ Uģis Kārkliņš pie pults.

DJ Dainis Pilskungs pie pults.

DJ Mārtiņš Puškundzis pie pults.

Diskoballe “Par pēdējo lapu” 2019. Foto galerija.