Dj Raivis Lasmanis – Ballīte ballītē!

 

Diskotēkā viss iespējams, par ko nē. Šoreiz- “Ballīte ballītē”, un šīs sajūtas mums uzburs Dj Raivis Lasmanis ko Talsiem. Programma “90!”. Izgaršo – tie taču bija tie 90’tie! Pasaule bijā tā-aaā-dā skrējienā. Vai tagad temps lēnāks? Nāc, izdzīvo to! Viss notiek!

Raivis ir mājīga Talsu naktskluba “Ballīte Ballītē “ īpašnieks un bārmenis. “Strādāt sev, pašam savā klubā un organizēt pasākumus sagādā ļoti lielu gandarījumu.” stāsta Raivis.
Sapnis par savu klubu esot bijis jau sen, tomēr kā to labāk realizēt izkristalizējies tikai pēc 8 pavadītiem gadiem Kiprā, kur apguva arī savas bārmeņa prasmes. Tad nu atgriežoties Latvijā, pateicoties draugu atbalstam, atradās gan vieta, gan dzima nosaukums un naktsklubs “Ballīte Ballītē”, kurš neatstāj vienaldzīgu, jo ikviens mākslinieks un Dj kurš šajā vietā uzstājies atzīst, ka šajā klubā ir kas īpašs, mājīgs un publika vienmēr ir draudzīga, jautra, radoša un atvērta.
Raivis atzīst: “Man, kā pasākumu organizatoram, prieks par apmeklētāju radošumu, jo pie mums brauc ciemiņi no dažādām Latvijas pilsētām un jūtas tik brīvi, lai palūgtu Dj uzlikt dziesmu pie kuras varētu kopā dejot tautas dejas vai nodziedāt savu solo. Mēs vienmēr esam ļoti felksibli un atbalstam arī citu cilvēku interesantās idejas. Tādēļ vakara gaitā arī sanāk, ka notiek sava veida ballīte iekš iepriekš ieplānotas ballītes.”

Raivis jau sasniedzot pilngadību bija aizrāvies ar mūziku un savu dīdžejošanu uzsācis ar skolu disenēm, privātiem pasākumiem, kas novedis pie uzaicinājumiem izdancināt kāzu viesus un uzstāties kā viesmāksliniekam dažādos after party pasākumos. Mīlestība pret dažāda veida mūziku ir iemesls, kāpēc arī savā klubā visbiežākie viesi ir dažādi Latvijā zināmi Dj, tādi kā Dj Ex Da Bass, Toms Grēviņš, kā arī citi vietējie Talsu novada dīdžeji no kuriem smelties arvien jaunas prasmes un iedvesmu savu Dj setu veidošanā.

Protams, ka kā jau daudziem, labiem Dj, arī Raivim tuvi draugi ir citi Dj, kurus uzaicinot uzstāties savā naktsklubā rodas iedvesma spēlēt kopā Back to Back, kas pasākuma apmeklētājiem vienmēr sagādā pilnīgi jaunu emocionālu baudījumu, jo dejot pie mūzikas, kuras stils ir mainīgs ir daudz interesantāk un jautrāk.

Organizējot savus pasākumus, Raivim visvairāk šajā industrijā patīk jaunas iepazīšanās un draudzīgā vide, jo ja rodas ideja par to, kuru mākslinieku gribētos redzēt uzstājamies dzīvē, ir tikai jāatrod kontakti un jāzvana! Tādējādi savā dzīves laikā izdevies sadraudzēties ar dažādu mūzikas žanru pārstāvjiem un dīdžejot pirms to uzstāšanās.

Dj Raivis Lasmanis – aiziet uz #DiscoNakti 2024!