Biļešu tirdzniecības paziņojums

Biļetes bilesuparadize.lv un pie galdiņiem visas ir izpārdotas, bet ir iespēja vēl pasteigties un iegādāties stāvbiļeti (7 Eur) zvanot uz numuru 22038995 (Anna)

#DiscoNakts 2024

9. Martā, Grobiņas kultūras namā “Robežnieki” Sākam 21:00 uzņemam ritmu, un aiziet!

Ir laiks atkal sanākt kopā īstajā laikā, ar pareizo noskaņu, atbilstošākajā tērpā, ņemot līdzi īstus draugus un patiesa optimisma lādiņu! Tā ir tradicionālā #DiscoNakts 2024, nu jau 9-to gadu! Pagājušā gadsimta tērpi, sajūtas un, protams, – mūzika, ritmi, tradicionālās diskotēkas veidolā. Turklāt tas nenozīmē tik vien kā 40+ paaudzes nostaļģijas koncentrātu, jaunības atceres zibmirkļus un aizmirsto sajūtu restaurāciju, o… nepavisam. Tā kopības sajūta, ko sniedz laika mašīna, tā jāizjūt katram un pašam!

#DiscoNakts 2024 mākslinieki

Žoržs Siksna (Rīga), programma – “Mana Pirmā!”

DJ Roberts Lejasmeijers (Rīga), programma – “Hiti & remiksi!”

Anatolijs Livča (Rīga) – Klasiskās mūzikas virtuoza precizitāte, gan arī modernās improvizācijas brīvība

Jelgavas Tirkīza kora ansambļa meitenes – Anna Siksna un Agita Zundure

DJ Dainis Pilskungs (Kuldīga), programma – “Party Disco… un atkal kā toreiz!”

Diskotēka info (Priekule), programma – “Tajā pašā upē kāpjam atkal!”

DJ Raivis Lasmanis (Talsi), programma – “90’!”

DJ Saimons (Kandava), programma – “Piens un Medus.”

Deju grupa Pulss (Aizpute) – #DiscoNakts dzirksts!

Žoržs Siksna – programma “Mana Pirmā”!

Laiks vecajām sajūtām putekļus notraukt, jaunām pretī panākt!
Žoržs Siksna ar savu īpašo DISCO programmu – “Mana Pirmā
Pasākums 20. gadsimta tērpu un mūzikas stilā, ar 21. gadsimta tehnoloģijām!
Unikāla ballīte – Uz viena plača, vienā ritmā jauni un ne-tik-jauni!

Dj Roberts Lejasmeijers – programma “Hiti & Remiksi”

Kas Tev nāk prātā vispirms, dzirdot vārdus “Manās krūtīs pulsē Dj sirds?” Nu protams – Dj Roberts Lejasmeijers, viņš arī ir jo daudzu dziesmu un mūzikas autors, producents.
Tieši tā, – Tikšanās 20. gadsimta Mūzikā, perfektā Ritmā & īpašajā Stilā! #DiscoNakts 2024.
Rīts ir tālu vēl, tālu vēl! Mums biežāk jāsanāk kopā!
Tiekamies un dejojam! Hiti & Remiksi – tikai Grobiņa, #DiscoNakts 2024

Diskotēka “info” – aiziet uz #DiscoNakti 2024!

Laikam jau ap drosmīgiem un neatlaidīgiem tā pasaule griežoties smaida. Jā! Paskat! Diskotēkas “info” puiši atkal kopā, gatavi jauniem izaicinājumiem! Programma atbilstoša: “Kāpjam tajā pašā upē vēlreiz! Zinot tos vīrus vēl kā puišus, skaidrs, ka nekādi joki vis nebūs! Nu, ko- izaicinājums publikai: Piemeklē īsto DISCO tērpu, atrodi seno draugu un draudzeņu kontaktus atmiņu apcirkņos, aicini sanākt kopā, kā toreiz, nopurini putekļus no laika lādēm nost un, aiziet- ar jaukām noskaņām pretī jaunām sajūtām!

Pasākums 20. gadsimta Mūzikas & Tērpu stilā, visām paaudzēm!

Tās ir nebijušas sajūtas- tikai šajā ballītē, uz viena viļņa un absolūti pozitīvas noskaņas!

Dj Raivis Lasmanis – aiziet uz #DiscoNakti 2024!

#DiscoNakts, brīnumu nakts, viss iespējams, par ko nē! Šoreiz tā būs- “Ballīte ballītē”, un šīs sajūtas mums uzburs Dj Raivis Lasmanis no Talsiem. Programma atbilstoša: “90!”. Izgaršo – tie taču bija tie 90’tie! Pasaule bijā tā-aaaādā skrējienā. Vai tagad temps lēnāks? Nāc, izdzīvo to! Viss notiek!

Pasākums 20. gadsimta Mūzikas & Tērpu stilā, visām paaudzēm!

Moderatore Iveta Ziemele aicina – aiziet uz #DiscoNakti 2024!

Ko Tu darīsi 9. maija vakarā? Kas par jautājumu teiksi- protams, tiekamies uz #DiscoNakts 2024 deju grīdas! Tās ir nebijušas kopā būšanas sajūtas uz viena viļņa esot un tik daudz mazliet mazliet aizmirstu emociju. Tu, tavs Disko tērps un Tavs stils- mums biežāk jāsanāk kopā!

#DiscoNakts moderatore Iveta Ziemele aicina, un – aiziet!

Šajā vakarā! Visi kopā-laika mašīnā!

Tikai nesaki, ka Tu vēl domā…

Tās ir nebijušas sajūtas- tikai šajā ballītē, uz viena viļņa un absolūti pozitīvas noskaņas!

Dj Roberts Lejasmeijers –

par mūziku, dzīvi un #DiscoNakti!

Vispirms jau neapšaubāmi kā Dj, bet arī mūzikas nopietns producents, un visbeidzot- arī daudzu deju hitu autors. Jā, tas ir viņš Dj Roberts Lejasmeijers. Skaties, klausies, kā pukst tā DJ sirds. Protams, – tiekamies pasākumā #DiscoNakts2024 ! Uz deju grīdas būs 20. gadsimta noskaņa – karsti, neaizmirstami. Šajā vakarā. Visi kopā – Laika mašīnā!

Dj Saimons – aiziet uz #DiscoNakti 2024!

#DiscoNakts burvība ir iespēja izjust, izgaršot daudzviedīgus mūzikas stilus vienā maģiskā naktī. Vinila cienītāji, sarosieties, spicdējiet ausis! Būs vesels vinila Dj sets- Jūs uz īstā viļņa noliks Dj Saimons no Kandavas. Būs gan neaizmirstamās Raimonda Paula melodijas no autentiskiem vinila diskiem, gan- kā toreiz teica: “Ārzemju estrādes melodijas”. Kā ķirsītis uz jau tā saldās tortes būs redzams pats process- kā vinilu izpako, notīra, virtuozi atrod to īsto gabalu- un, aiziet adatiņa pa plati Tu redzēsi to uz ekrāniem. Prieks ne tikai ausīm un sirdīm, bet arī acīm. Skaties, kā Dj Saimons virtuozi strādā ar vinilu. Tiekamies uz deju grīdas!

Tikai nesaki, ka Tu vēl domā…

Aiziet uz #DiscoNakti 2024! Dj Raivis Lasmanis – “90tie”!

Hei hei! Tiekamies jau šo sestdien! Nebijušas sajūtas & paliekoši iespaidi! Īstajā vietā, laikā un ritmā! Dj Raivis Lasmanis pie pults!

#DiscoNakts 2024 laikā un ietvaros.

Vai gribi pagājuša gadsimta Disko sajūtas? Melodijas, noskaņa, DJ klasiķi pie pults, spoguļbumbas skatu un prātu žilbina, absolūti pozitīvi “lādēti” ļaudis, smaidošas sejas, mirdzošas, neprātīgi košas meitenes, Disko laika tērpu stils vispārākajā pakāpē, ieskaitot kļošenes un platformenes. Jās, tas jau īsti ir #DiscoNakts tradīcijās. 20 gadsimta klasiskā diskotēka, kurā DJ ne tikai virtuozi miksē, bet ritmu uzdod arī ar trāpīgiem un dinamiskiem komentāriem. Tieši tā notika diskotēku pirmsākumos.

Šajā vakarā, visi kopā – laika mašīnā!

Tā ir lieliska iespēja arī jaunajiem iekāpt laika mašīnā, meitenēm “piemērīt mammas kurpes”, puišiem nokļūt tajā laikā, kad paša tētis ballē ieraugot savu sapņu meiteni vēl mulsi smaidīja. Vai tas man? Vai vajag? Kur nu es, tur tik jaunie… Vajag! Plecus taisnus, galvu augšā, un – aiziet #DiscoNakts 2024 spīdēs spoguļbumbas un meitenes!

Kas tad, ja ne TU? Kad tad, ja ne tagad?

Piezīme. Protams, pagājušā gadsimta apģērbu, mūzikas, sajūtu, atmiņu un arī attiecību stilu nianses ir daudz plašākas. Dažos teikumos nosaukti vien daži akcenti. Izvēlies tieši savu. Tērpu stils – Absolūts DISCO! Būsim kopā laika mašīnā.

Žoržs Siksna (Rīga)

Žoržs Siksna (Rīga)

programma Mana Pirmā

Pārsteigumi un neaizmirstamas emocijas.

DJ Roberts Lejasmeijers  (Rīga)

DJ Roberts Lejasmeijers (Rīga)

programma Hiti un Remiksi

Ritmiskais un stilīgais remiksu virtuozs

DJ Dainis Pilskungs (Kuldīga)

DJ Dainis Pilskungs (Kuldīga)

programma Party Disco... un atkal kā toreiz!

80to gadu mūzikas korifejs

Diskotēka "Info" (Priekule)

Diskotēka "Info" (Priekule)

programma - Tajā pašā upē kāpjam atkal!

Kur vecās dejotāju sajūtas atdzimst un jaunas atmiņas tiek radītas

DJ Raivis Lasmanis (Talsi)

DJ Raivis Lasmanis (Talsi)

programma 90’!

Atmosfērā ar enerģisko un dzīvespriecīgo noskaņu

DJ Saimons (Kandava)

DJ Saimons (Kandava)

programma - Piens un Medus

Latviešu estrādes dziesmas ar īpašu šarmu.

Deju grupa Pulss (Aizpute)

Deju grupa Pulss (Aizpute)

#DiscoNakts dzirksts!

Īpašs šarms, kas iekrāso ar dinamisku un temperamentīgu enerģiju.

Gaidām Tevi tieši savā DISCO tērpā, labākie pēc stila & noskaņas tiks apbalvoti! Pasākumu vadīs, kolorītākos apmeklētājus, diskotēku dalībniekus tiešstraumē intervēs šarmantās moderatores

Biļetes pērc laicīgi, visiem nepietiks bilesuparadize.lv

Biļetes iepriekš pārdošanā un galdiņu rezervācija Grobiņas Kultūras namā “Robežnieki” Sēdvieta pie galdiņa 10 Eur. Vieta deju zālē 7 Eur. Zvani 22038995.

Mums biežāk jāsanāk kopā!

Pasākumu varēsi skatīt arī tiešsaistē visā pasaulē

• Pasākumu tiešsaistē varēsi skatīt https://aiziet.disconakts.lv/ jau aktīva, Tu vari jau tagad tajā tvert #DiscoNakts noskaņu, skatoties pagājušo gadu klipus

• TV vērotājiem iesakām izmantot saiti https://aiziet.disconakts.lv/tv, šajā gadījumā bilde būs pa visu ekrānu, tā automātiski būs 1080p kvalitātē, čata tajā nebūs, bet Tu taču vari paņemt arī savu telefonu blakus, to uz adresi aiziet.disconakts.lv virzīt un redzēsi tajā gan bildi gan tērzētavu.

• Tu vari baudīt tiešstraumi savā telefonā, planšetē, datorā, kalkulatorā, utt.. vai skatīties lielajā TV paša izvēlētā kvalitātē ar tam pievienotām vēl lielākām skandām.

• Tu vari tērzēt, dalīties ar emocijām, pasūtīt DJ savus mīļākos gabalus, uzdot jautājums par mīlestības un arī tehniskām lietām uz kuriem vakara vadītāja vai moderators tieši Tev arī atbildēs.

• Jau laicīgi ieslēdz TV, noregulē to uz pareizo saiti, pārbaudi kā skan skaņu sistēma un tikai tad nopērc atbilstošu katalizatoru savai noskaņai un, saprotams, esi laikus pie ekrāna.

• Ja telefons tikai kā tērzēšanas rīks, iesakām to nolikt uz minimālo attēla izšķirtspēju (zem ikonas AUTO) – izvēlies 480p. Tu taupīsi sava tīkla resursus

Tērzēt varēsi ekrāna vienā stūrī, bilde otrā. Zem AUTO izvēlies izšķirtspēju –

• 480p – maziem ekrāniem, ne visai ātram tīklam

• 720p – vidēji ekrāni vai tīkla jauda

• 1080p – Kārtīgām HD ierīcēm

• Ekrāna malā redzēsi tērzētuvi, izdomā sev segvārdu un piereģistrē to. Ar to visu vakaru varēsi tērzēt. Tikko vārds reģistrēts, vari droši rakstīt, tava nosūtītā ziņa uznirs saziņas logā

• Raksti tērzētuvē, ja kas precizējams, moderators atbildēs tieši Tev

• Neaizmirsti paziņot draugiem, īstā ballīte ir te un tagad!

• Soctīklos meklē un posto ar #DiscoNakts #DiscoNakts2024

• Jūs neapšaubāmi esat vislabākie!

• Baudi vakaru bez reklāmām un politikas – Tu to esi godam nopelnījis!