#DiscoNakts 2024 ielūgumi.

#DiscoNakts publika arvien tā atraktīvākā, izdomas bagātākā, ar visdinamiskāko dejas soli un ritma izjūtu. Tāpēc tradīcija dāvāt katru gadus 4 ielūgumus, protams spēkā- viss notiek!

Publicējam video ar uzvarētājiem, lūdzam paziņām un draugiem atpazīstot ietagot laureātus sociālajos. tīklos. Mēs tieši uzvarētājiem nosūtīsim apstiprinājumu un mazu instrukciju. Atceramies, ka visi video vispirms ir tieši mājas lapā Disconakts.lv, sociālajos tīklos tie tiek publiskoti vēlāk. Uz tikšanos Disco orbītās!

#DiscoNakts 2024 ielūgumi. Dagnis no Talsiem – 5 minūšu diskotērps.

Skati, kā Dagnis no Talsiem uz fikso sev Disco stila tērpu piemeklējis, no Talsiem uz Grobiņu to atmosfēru & īpašās sajūtas tvert braucis un re,- vinnējis ielūgumu uz #DiscoNakts 2024.

Dagni, pavisam drīz saņemsi apstiprinājumu #DiscoNakts2024 ielūgumam. Tiekamies uz deju plača! Draugi- ietagojiet #Dagnis Kļaviņš, tak laiks jaunu tērpu darināt!

#DiscoNakts 2024 ielūgumi. “KISS”- Polks Stenlijs no Kuldīgas.

Brīnumu laiks. Laika mašīna strādā, esam 1973. gadā. Kad pirmo reizi KISS Pola Stenlija vadībā uzstājās 3(!) cilvēku auditorijas priekšā. Jā, šajā pašā grimmā!

Redz, mums no Kuldīgas Pols Stenlijs šoreiz tepat zālē. Ielūgums godam nopelnīts! Tagad smaga dilemma, latiņa jo augstu pacelta. Kādā veidolā šogad?. Ietago, #Juris Giels, #DiscoNakts ielūgums jau Tevi gaida! Tev tagad smaga dilemma, latiņa jo augstu pacelta. Kādā veidolā šogad?

#DiscoNakts 2024 ielūgumi. Dina, kura dejo.

Atraktivitāte un raits dejas solis arvien tiek ievērots un godā celts. Lūk- Dina, kura dejo!

Draugi, ietagojiet #Dina Nikovska, viņa saņem #DiscoNakts2024 ielūgumu. Tiekamies atkal uz deju plača!

#DiscoNakts 2024 ielūgumi. Dāma 70-80-90.

Savam īpašajam stila, ir nozīme, nu bez šaubām. Dāma 70-80-90 parāda, ka iespējama šo DISCO laikmetu simbioze.

Ietagojiet #Inga Zaltberga, draugi, #DiscoNakts2024 ielūgums ceļo pie viņas. Ceram uz atkal uz jaunu Stilu šogad. Kurš teica, ka tas nāk viegli?