#DiscoNakts 2023 sajūtas & iespaidi. Viesturs Liepiņš.

Viesturs Liepiņš arvien redzams #DiscoNakts pasākumos – vērojot, uzdejojot, skatot, vērtējot. Turklāt vienmēr organizētā Ventas Dzirkstis komandā. Laika gaitā, protams, tik daudz atmiņu un atziņu arī. #DiscoNakts moderatore Iveta Ziemele izjautā viņu par sajūtām. Paskaties pats!

#DiscoNakts 2023 sajūtas & iespaidi. Dj Visvaldis Radelis.

Kurš gan labāk uztvers to noskaņu, kas gaisā visapkārt tā vien virmo, spēs to novērtēt un vārdos izteikt, ja ne leģendārās Pastendes diskotēkas Dj “no paša pirmā iesaukuma”- Visvaldis Radelis? Moderatore Adelīna Anna Ziemele izjautā arī par tiem pašiem, pašiem pirmsākumiem, kad Gunārs Laicāns Talsu pusē diskotēkas “izvilka no tumsas”. Jā, bija reiz tādi laiki! Skaties, klausies!

#DiscoNakts 2023 sajūtas & iespaidi. Juris Blaubārdis.

Ko te piebilst- Juris Blaubārdis kā reiz ir tas, kurš “to drēbi zina”. Jā tieši to diskotēku organizatorisko, tehnisko pusi, kas sākumā visiem bija kā “Lielais nezināmais” . Juris ar to tika galā un Pāvilostā un Kurzemē diskotēka “Merlin” bija nu ļoti iecienīta. Skaties, sajūtas no tā laika, bet emocijas ņem jau no šodienas. Tā ir #DiscoNakts!