#DiscoNakts komanda piedalās jauna mūzikas kluba atklāšanā Tukumā. Tapusi jauna vieta ar savu “ritmu” un “piesitienu”. Tas ir – Disco Mojito”

Deju grupas “DEMO” meitenes Disco Mojito atklāšanā.

Lūk, super atraktīvās un mega dinamiskās deju grupas “Demo” meitenes! Viss notiek!

Disco Mojito bāra sarunas. Līga Liberga.

Kā jau tas bārā pienākas, satiekas uz viena viļņa esošie, loģiski arī sarunas raisās. It kā atpūtas mirklis, bet.. arī te starp atmiņu dzirkstīm un pārdomu graudiem kāda jauna iecere pazib. Kā savādāk- te tak vieta, kur visi uz viena viļņa!
Saruna ar Līgu Libergu – Tumes kultūras nama vadītāju, “Veca mīlestība nerūs” vienu no veidotājām un vispār – ļoti radošu un izdomas bagātu būtni. Loģiski, ka viņai atkal kas padomā, pie tam – vēl šogad! Protams, par klubu “Disco Mojito” un tā veidotāju Intaru Miķelsonu viņai arī kas sakāms. Vēl: diskotēku frontē pavisam drīz gaidāmi jauni notikumi – skaties un ieraksti apmeklējamo pasākumu sarakstā!

Disco Mojito bāra sarunas. Andis Ožets.

Saruna ar vīru, kurš neapšaubāmi Tukumā ir ar vislielāko pieredzi mūzikas klubu izveidē. Andis Ožets dalās pārdomās par dzīvi, savu pieredzi un izsaka vēlējumus Disco Mojito.

Disco Mojito bāra sarunas. Mārtiņš Limanskis.

Interesanti gan… kā jaunie uztver tieši veco melodiju un laikmetos pārbaudītu ritmu renesansi un godā celšanu? Nu, ko… pajautājām to Mārtiņam Limanskim – jaunam, aktīvam un izlēmīgam tukumniekam tiešā tekstā un bāra sarunas stilā.

Disco Mojito bāra sarunas. Intars Miķelsons.

Laiks nepiespiestai sarunai ar pašu pasākuma “vaininieku”. Redz kā-, izrādās, šis nemaz nav Intara pirmais mūzikas klubs… Tāpat atmiņas mazliet iemaldās pagājušo laiku sajūtās, tad daži kuriozi no diskotēku pirmsākumiem. Protams, humors un optimistisks skats uz dzīvi. Tas pie Disko stila akurāt piederas, jā!