DiscoBānis – 73.

Gribi kārtīgu DISCO vēl šogad? Aiziet Disco Bānis -73 Pastendes kn 2022.12.10 ir tieši Tev! Sagādā savu DISCO tērpu, nopērc biļeti Biļešu paradīzē, pasūti galdiņu 26368319, un nāc pulkā savas Disco sajūtas atsvaidzināt. Talsu puse DJ kopā sauc diskotēku vectētiņš Gunārs Laicāns. Pagājuša gadsimta melodijas dinamiskā ritmā, fantastiski to laiku DJ. #DiscoNakts arī tur būs, labākajiem stilā un spilgtākajiem tērpos taps tradicionālās intervijas! Intriga- varbūt tieši Tevi par diskosajūtām izjautās šarmantā Evelīna? Vēlreiz, kā toreiz! Gan dejas, gan sarunas, tāpat atmiņas un iespaidi!

Biļešu iegāde:
Iepriekšpārdošanā: 10 Eur
Pasākuma dienā: 15 Eur
Galdiņu rezervācija pa tālruni: 26368319

Facebook pasākums

DiscoBānis 73. Atsvaidzini savas DISCO sajūtas!

Ir tas īstais laiks šo pasaulei tik nozīmīgo gadu sākt finišēt uz absolūti gaišām un pozitīvām sajūtām! Kopā sanākšana 80 gadu tērpos, DJ uz skatuves, kuri ne tikai miksē, bet arī uzrunā tieši Tevi, tā trakā sajūta, ka “pēc labas dziesmas nāk nākamā,- noteikti vēl labāka”. Kādam iespēja atcerēties saldos 80tos, kādai reāls ceļojums laika mašīnā uz savas mammas jaunības melodijām, 80to gadu modi, stilu un, protams, – sajūtām! Vēlreiz, kā toreiz!

Galdiņu rezervācija 26368319

Biļetes pērc https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/123832

Vairāk https://disconakts.lv/2022/11/30/disco-banis-73-pastendes-kulturas-nama/

Gunāra Laicāna,- Diskotēku vectētiņa aicināti, kopā sanāk tā laika Talsu puses diskotēku DJ, skaņas un gaismas tehniķi, mākslinieciskie noformētāji un pārējie ļaudis, kuri Talsu rajonā kultūras namos, tautas un saietu namos rīkoja diskotēkas.

Protams, ikviens laipni aicināts piebiedroties, turklāt – tieši savā disko tērpā, stilā un noskaņā!

#DiscoNakts komanda atraktīvākos dalībniekus, labākā stila īpašniekus un, protams, diskotēku tā laika veidotājus aicinās uz saturīgām intervijām. Jūs uzrunās šarmantā Evelīna Vasiļčika.

Atmodini tak reiz tās savas DISCO sajūtas!

Facebook pasākums

DiscoBānis 73. DJ Valdis Šleiners atklāj pasākumu un piesaka 1. deju!

#DiscoBānis 73 Pastendes kultūras namā godam nospēlēts un nodejots. Vis-vis-vis dinamiskākā un atraktīvākā publika, tērpi un stils, Disco noskaņa un sajūtas, pagājušā gadsimta melodijas, Talsu puses spicākie DJ vienā laikā, vietā uz viena viļņa. Protams, arī diskotēku vectētiņš Gunārs Laicāns, kurš visus kopā sauca un to ritmu uzdeva. #DiscoNakts komanda iespaidus vāca, kopā lika un, lūk- pašu pirmo deju jo braši griež pats DJ Valdis Šleiners un #DiscoNakts komandas šarmanti kolorītā moderatore Evelīna Vasiļčika. DJ Valdis Šleiners klasiskā stilā, atbilstoši pagājušā gadsimta stilam pastāsta par dziesmas Show Must Go On tapšanas un popularitātes niansēm, kā arī dara zināmu, kā tas viss atspoguļojās pasaulē un cik ļoti greizs šis atspulgs bija toreizējajā mūsu PSRS. Uzzini, kā šī jezga galu galā ietekmēja … daiļslidošanas nolikumu un attīstību. Tāda nu bija tā pasaule un šis tik kolorītais gadsimts gadsimts!

Skaties, dejo un domā līdzi! Mums biežāk jāsanāk kopā!

Mēs esam YouTube youtube.com/@disconakts

Skati mūs arī FB Disco Nakts

DiscoBānis 73. DJ Valdis Šleiners un #DiscoNakts moderatore Evelīna Vasiļčika 1. dejā.

Nav  jau nemaz tik viegli jebkuru pasākumu iesākt, palaist to īstajās sliedēs un noskaņā! DJ valdis Šleiners un #DiscoNakts moderatore Evelīna Vasiļčika to dara ar “glanci” un izaicinājumu – pirmo deju ne tikai piesaka ar skaidru motvāciju un vēstures faktu apkopojumu, bet arī iesāk paši, publikai un viesiem par godu.

Jā, patiesi – Show Must Go On!

Aiziet Disco noskaņa! Vari turēt līdzi?

Mēs esam YouTube youtube.com/@disconakts

Skati mūs arī FB Disco Nakts

DiscoBānis 73. Gunārs Laicāns – Diskotēku vectētiņš. Intervija.

Jā, tas ir viņš! Gunārs Laicāns. Tas ir stāsts pat 50 gadiem, kuros konsekventi un neatlaidīgi realizēts savas jaunības sapnis. Jā, nu tas ir piepildīts! Vai ejam tālāk? Protams! Iztaujā Evelīna Vasiļčika, Pasākums DiscoBānis 73 Pastendes kultūras namā. Disco vienmēr stilā! Protams, Gunārs būs arī Talsu pilsētas svētkos, saprotams, kopā ar saviem DJ. Tās tik būs atmiņas & sajūtas! Šajā vakarā, visi kopā- laika mašīnā! Disco Leģendas satiekas Talsos!

DiscoBānis 73. DJ Gints Škodovs. Lambada.

Dinamiska un savā ziņā pamācoša programma ar neiztrūkstošiem īpašā Ginta humora elementiem. Redz, visa dzīves patiesības vienā dejā! Katram klasiķim savs “rokraksts”, neapšaubāmi. Klausies, skaties un dejo līdzi! Neatkārtojamas un, galvenais,- patiesas emocijas! Pastendes Kultūras Nams vienā, visiem zināmā un saprotamā ritmā! Dari tā! – Atrodi sevi dejotāju pulkā un ietago! #DiscoNakts aizrautīgākos DISCO ēras un stila atbalstītājus allaž ievēro…

Vairāk skati https://disconakts.lv/2022/11/30/disco-banis-73-pastendes-kulturas-nama/

Mēs esam arī Youtube https://youtu.be/fyNbWuO9oCY

Un vispār- Disko ir dzīvs ! http://www.discoirdzivs.lv/

Skati mūs arī FB DiscoNakts

DiscoBānis 73. DJ Juris Giels. Rock ’N’ Roll Is King.

Viss notiek! Pastendes kultūras nams vienotā rokelrolla ritmā un dejā. Pie pults neviens cits kā pats Rock DJ Juris Giels. Leģendārās Kuldīgas diskotēkas Ventas Dzirkstis skola un slīpējums šodien skan ļoti aktuāli – īstā stilā, laikā un vietā. Vēlreiz, kā toreiz! Aiziet visi dejā!
Vairāk skati https://disconakts.lv/2022/11/30/disco-banis-73-pastendes-kulturas-nama/
Mēs esam arī Youtube https://youtu.be/ocRNQt9LphI
Un vispār- Disko ir dzīvs! http://www.discoirdzivs.lv/

Skati mūs arī FB DiscoNakts

DiscoBānis 73. DJ Visvaldis Radelis intervijā. Uzrunā Evelīna Vasiļčika.

DiscoBānis 73 jau “iet vaļā ar pilnu tvaiku”. #DiscoNakts komanda, protams, piedalās un mēģina šis svētku sajūtas piefiksēt un tālāk nodot. Šarmantā #DiscoNakts moderatore Evelīna Vasiļčika intervijās ar dalībniekiem, viesiem, organizatoriem. Kā pirmais pie Evelīnai acīs iekritis pats leģendārais Pastendes kultūras nama DJ Visvaldis Radelis. Kā vienmēr, bez humora nu nekādi nevar – lūk, pienācis laiks arī kurioziem -“rekviēms Pastendes flīģelim” Tik daudz pozitīvu emociju! Skaties un uzlādē savas disco sajūtas!

DiscoBānis 73. “Ventas Dzirkstis” intervijā. Uzrunā Evelīna Vasiļčika.

DiscoBānis 73. #DiscoNakts apburošā moderatore Evelīna Vasiļčika pie mikrofona un kameras aicina Ventas Dzirkstis, kuri, protams, kuplā skaitā ir pasākumā klāt un, saprotams, par savu pozitīvo enerģiju tā vien dzirkstīt dzirkstī. Bet ir jau ar ko atcerēties! Kā tik negāja, toreiz,- Maskavā, Leņingradā.. uh.. Mums biežāk jāsanāk kopā!

DiscoBānis 73. Kolorīti viesi intervijā. Uzrunā Evelīna Vasiļčika.

DiscoBānis 73. Īstais laiks noskaidrot pasākuma apmeklētāju sajūtas & noskaņu! Lūk, tur jau #DiscoNakts vienmēr šarmantā moderatore Evelīna Vasiļčika pie mikrofona un kameras aicina kolorītus un savā disko tēlā un sajūtās pārliecinošu apmeklētāju kompāniju. Dzīvesprieks, jaukas atmiņas, pārliecība pa vēl jaukāku vakaru un, protams, humors! Mums pavisam noteikti biežāk jāsanāk kopā!

Pastendes kultūras nams. Talsu novads.

DiscoBānis 73. Edvīns Kristiņš intervijā. Uzrunā Evelīna Vasiļčika.

Kā Tev liekas, 80tajos diskotēkas organizēt bija viegli? Kā tad tur īsti viss bija un notika Evelīnai stāsta Ervīns Kristiņš. Savulaik sācis Talsu rajona kolhozā “Draudzība”, organizējis un veidojis diskotēkas. Pulveris vienmēr sauss, ritms īstais un zināmais un – viss notiek!

Bailes par zinģi. Līvi. DJ Visvaldis Radelis 2023.

Diskotēku klasiķi, smagsvari, celmlauži… sauc kā gribi, visam tam atbilst tieši viņš – Visvaldis Radelis. Episki- atkal Pastendes kultūras nams, vieta kur savulaik tik daudz iespaidu krājies, kur tik daudz atmiņu, ko kamolā tīt. Bet tagad DJ Visvaldis Radelis pie pults ar pilnīgu pārliecību un milzu degsmi publikai “sirdi rauj ārā”. Melodija tā pati vecā, kluba zāle sen zināmā, noskaņa akurāt, kā toreiz… dejojot smaids tik “daudzās vecās, pazīstamās sejās” un klāt, ritmu uzdod, protams, arī jaunie. Jā, laika mašīna patiesi strādā!

Mēs esam arī Youtube https://www.youtube.com/@disconakts

Seko mums arī FB https://www.facebook.com/disconakts

Gribi ballīti? http://www.discoirdzivs.lv/gallery/

DiscoBānis 73. DJ Juris Giels intervijā. Uzrunā Evelīna  Vasiļčika.

Vecā kaluma DJ, īstās Disco Leģendas jau tāpēc vien ir leģendas, ka vienmēr ir atraktīvi, nekad nepaliek atbildi parādā, allaž ir šarmanti un lieliski zina ritmu un perfekti jūt stilu. #DiscoNakts moderatore Evelīna Vasiļčika, protams, uzrunā tieši viņus – skaties!  Intervija ierakstīta pasākumā Diskobānis 73, Pastendē.  Long live Rock’n’Roll!