Viesturs Liepiņš – intervija.

r asociācijas, kas stabili, ar jo daudziem faktiem un darbiem, kas tos veidojušas ieņēmušas stabilu, paliekošu vietu mūsu kultūrā un arī apziņā. Pārfrāzēšot klasiķi droši varam teikt: Domājam Viesturs Liepiņš, sakām – “Ventas dzirkstis”. Viestura reiz iesāktais turpinās, jau 48. gadu. Būs Disko balle, būs jaunas sajūtas un vecas atmiņas. Būsim Kuldīgā un atkal uz viena viļņa! Tas akurāt arī ir DISCO stilā! Un intriga!! Paskaties, ko teica Viesturs tieši pirms gada, 47. gadskārtā.

Māris Dadzis – intervija.

Izrādās- Māris Dadzis un Ventas Dzirkstis ir vienaudži. Un, paskat, kā tas laiks skrien, viņš pat nebūt nav tas jaunākais DJ Ventas Dzirkstīs. Tā nu reiz ir dzīve- jaunie arvien savā stilā turpina to, ko vecākā paaudze reiz ar tādu degsmi uzsākusi. Bez labiem pamatiem, šādas pēctecības nebūtu. Paldies Viesturam Liepiņam!

Dainis Pilskungs – intervija.

Ventas Dzirkstīm 47! Pa kuru laiku? Kā…jau? Patiesi? Kā tas laiks skrien… Bet – ir jau ar ko atcerēties… Viestura Liepiņa reiz aizsāktais jo raženi turpinās.

#DiscoNakts, protams brauc ciemos, saprotams intervē dalībniekus, organizatorus un arī apmeklētājus. Kā pirmais, tieši pēc uzstāšanās iespaidus un emocijas #TūlītPēcBallītes intervijā stāsta Dainis Pilskungs. Skaties, kā Kuldīga dzīvo Disko ritmā! Ventas Dzirkstis, tas ir nopietni.

Juris Giels – intervija.

Ventas Dzirkstis svin 47 gadskārtu. Turklāt ne tikai atzīmē, bet arī radoši izpaužas savā īpašajā stilā. Uzreiz pēc uzstāšanās, #TūlītPēcBallītes intervijā Juris Giels – visiem jp labi zināms kā rock’n’roll DJ. Nu, ko tur teikt tāds viņš patiesi arī ir. Skaties un uzlādē savas DISCO baterijas!

Inga un Kaspars – intervija.

Jebkura Disco ballīte ir tā īstā, ja DJ spēlētais un arī teiktais tā pa riktīgi trāpa sirdī- tā uzreiz un pa īstam. Jā Ventas Dzirkstis to spēj! Un tā- iespēja katru gadu satikties un atkal ko jaunu tajā Disco stilā atrast. Skaties, ko sala Inga un Kaspars. Tīras emocijas! Trīs vārdi: Konstitūcija, Viesturs Liepiņš un… Ventas Dzirkstis!