Tev jābūt uz Lielo Disco Balli! Tumē.

Klāt Disco laiks, aiziet Disco stils & noskaņa! Tikšanās vieta – Tumes Kultūras nams 15. oktobrī, plkst. 21:00. Pareizais tērps, īstā noskaņa, mazliet izaicinājuma, daudz humora un – mēs būsim uz viena viļņa!

Intars un Saimons būs priekšā un aizmugurē, bet galveno cēlienu paņems

Bengers FM

Viņi startē jau ar nosaukumu, ļoti interesanti čaļi, viss viņu tēls, ir tajā tēmā, ko atraktīvi parādīs kopā pārī spēlējot.

100% bengerus un 100% mīlestību nodrošinās DJ Baltaisvilks un DJ Pannāpirdējs

#DiscoNakts komanda rādīs pasākumu tiešstraumē, būs intervijas ar dalībniekiem, organizatoriem, DJ un, protams, ar kolorītākajiem vakara dalībniekiem un viesiem!

Jā, #DiscoNakts komandā jauna dalībniece – tieši viņa intervēs uzrunās, komentēs… vārdu sakot – parādīs pasākumu no visām pusēm un tā pa riktīgo! Kas viņa? Nu… mini – Šarmanta, Neatkārtojama, Smaidīga, Kolorīta, Gudra… ar mūziku līdz šim īpašas saistības nebija, – vārdu sakot – intriga tāpēc vēl lielāka.

Dress code – protams, kā toreiz DISCO.

30 . Vecās autentiskās gaismu mašīnas, 5 lielas spoģuļ Disco Bumbas, viss tā, lai Jūs pārvietotos laikā!

Biļešu iegāde:
Iepriekšpārdošanā: 10 Eur
Pasākuma dienā: 15 Eur
Galdiņu rezervācija pa tālruni: 26332401

Laiks atslodzei, brīdis atpūtai, iespēja jaunām sajūtām. Varbūt… arī vecām, bet noteikti – pārstartētām! Ja jautājums – kas dzīvei to ritmu tā īsti uzdod? Disko ir tā īstā atbilde!

FB pasākums  aiziet.disconakts.lv  Disco Mojito  Tumes kultūras nams  Mezzoforte  Latvijas Disko Muzejs  Bengers FM  saimonsez_aka_simongroove

Bengers FM aicina uz Lielo Disco Balli Tumē!

DiscoNakts.lv un Disco Mojito ielūdz uz Lielo Disco Balli Tumē!

Iekusties uz Lielo Disco Balli Tumē!