Grobina norisināsies vērienīgā Disco balle Kurzemē – DiscoNakts 2019

Strauji tuvojošā pavasara 8. martā Grobiņas Novada Kultūras Centrs Robežnieki jau ceturto gadu ar Grobiņas novads domes atbalstu piedāvā lielisku iespēju sajust to īpašo 20. gadsimta apģērba un mūzikas stilu kopā ar diskotēku pionieriem un entuziastiem. Vēlreiz, Kā Toreiz! Pasākums ar īpašu Sieviešu dienas akcentu.

Pie pults vīri, kuriem ir gan ko publikai pateikt, gan ar pārliecību nospēlēt. Artis Dvarionas, enerģiski un uz rokmūziku bāzēti priekšnesumi. Radio SWH ētera personība, Grupas R.A.P. vokālists. Savu DJ karjeru sācis Kuldīgā.

Ventas Dzirkstis Iespaidīgā Kuldīgas diskotēka kuru pārstāvēs atraktīvais Jānis Mihailovs un pārliecinoši spēcīgais Aldis Gobzems. Kolektīvs, kuru savulaik veidojis un visus šos gadus sekmīgi virza – diskotēku ēras aizsācējs – Viesturs Liepiņš. Visus viņa audzēkņus te nepiesaukt, ar vienu balli par maz.

“Diskobols” Slavenā Jelgavas LLA LMF jeb “Mehu diskotēka”. Ar vērienu un milzīgiem panākumiem, tieši viņi sāka un turpināja Aivars Rokjānis, Ilmārs ŠlāpinsEinars ZalcmanisInts Indriksons, Jānis Anspoks, Kārlis Miķelsons, Andris Štāls, Aigars Feldmanis.

“Disko Kurši” Savulaik Marite Toze un Raimonds Tože, Imants Johansons sanāca kopā un radās leģendārā Skrundas diskotēka. Tradīcijas godam turpina Tonijs Tože un Andris Ozols, savulaik Kuršu audzēknis, tagad radio Skonto.

“Info” Priekules puses diskotēku aizsācēji. Uz skatuves Armands Sausiņš un Argots Pakalns. Tam visam tolaik impulsu deva Ēriks Hūnsun Arturs Zīlītis.

Lai noskaņu vēl paspilgtinātu starp pionieru priekšnesumiem Jūs priecēs Deju grupas “Pulss” atraktīvās un dinamiskās 21. gadsimta meitenes no Liepājas un Aizputes, viņu vadītāja Ieva Valdmane.

Par krāšņu vizuālo un izjustu skaņu gādās Laimonis Vaitelis ar savu komandu LeSound /Latvia/ – Uzticīgs Grobiņai, sācis kā DJ un diskotēku organizators.

Video projekcijas uz vairākiem ekrāniem, videodiskotēku un lāzeršovu piedāvās DJ Dr. Feelgood – Aizpute.

Lielisku muzikālo noskaņu visas nakts garumā piešķirs Uldis Ozoliņš – Jelgava. Savulaik Restore Dance.

Jautrību un pacelošu enerģiju virzīs vakara vadītājs Raivis Šulcs “Izsauc ballīti” – Liepāja.

Sociālo mediju pārvaldība un atspoguļošana URDT.LV – Grobiņa

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija +371 22007079

Ieejas maksa 5 Eur

Dreskods – XX gadsimta Disco stilā.

Seko pats un iesaki draugiem – https://disconakts.lv/