Nu jau pavisaam drīz DiscoNakts 2019Grobiņas Novada Kultūras Centrs Robežnieki būs tajā īpašajā noskaņā. Un vīri, kas diskotēkas savulaik sākuši un sekmīgi tālāk virzījuši būs pie pults gluži kā tajos laikos- ar labu dziesmu, kurai seko trāpīgs komentārs un tad – vēl labāka dziesma.
Artis Dvarionas, enerģiski un uz rokmūziku bāzēti priekšnesumi. Radio SWH ētera personība, Grupas R.A.P. vokālists. Savu DJ karjeru sācis Kuldīgā.

Ventas Dzirkstis – iespaidīgā Kuldīgas diskotēka kuru pārstāvēs atraktīvais Jānis Mihailovs un pārliecinoši spēcīgais Aldis Gobzems. Kolektīvs, kuru savulaik veidojis un visus šos gadus sekmīgi virza – diskotēku ēras aizsācējs – Viesturs Liepiņš. Visus viņa audzēkņus te nepiesaukt, ar vienu balli par maz. Kuldīgas puse pasākumā būs jo plaši pārstāvēta, un pārējie DJ un diskotēkai piederīgie būs sastopami tepat – kopā ar mums visiem.

“Diskobols” Slavenā Jelgavas pilsētas LLA LMF jeb “Mehu diskotēka”. Ar vērienu un milzīgiem panākumiem, tieši viņi sāka un turpināja – Aivars Rokjānis, Ilmārs Šlāpins Einars ZalcmanisInts Indriksons, Jānis Anspoks, Kārlis Miķelsons, Andris Štāls, Aigars Feldmanis. Redzēsim unikālus dokumentālus kadrus, no pašiem diskotēku aizsācējiem uzzināsim par to milzīgo izglītojošo darbu, ko tolaik Diskobols veica.

“Disko Kurši” Savulaik Marite Toze un Raimonds Tože, Imants Johansons sanāca kopā un radās leģendārā Skrundas diskotēka. Tradīcijas godam turpina Tonijs Tože un Andris Ozols, toreiz Kuršu audzēknis, tagad Radio Skonto. Tradīcijas un stabils stils cauri laikiem. Dzirdēsiet tradicionālo Kuršu himnu viņu pašu un Skrundas meiteņu izpildījumā. Protams, te intriga saglabājas.. Stay tuned.

“Info” Priekules puses diskotēku aizsācēji. Uz skatuves Armands Sausiņš un Argots Pakalns. Tam visam tolaik impulsu deva Ēriks Hūns un Arturs Zīlītis. Tā nu tas reiz bija – studējot jaunākās muzikālas vēsmas un iespaidi tika saavākti, lai nedēļas beigās Priekulē un arī Liepājas pusē godā celti.

Lai noskaņu vēl paspilgtinātu starp pionieru priekšnesumiem Jūs priecēs Deju grupas “Pulss” atraktīvās un dinamiskās 21. gadsimta meitenes no Liepājas un Aizputes, viņu vadītāja Ieva Valdmane. Tas lieliski der kopā- 20 gadsimta mūzika un 21. gadsimta atraktīvās meitenes.

Par krāšņu vizuālo un izjustu skaņu gādās Laimonis Vaitelis ar savu komandu LeSound /Latvia/ – Uzticīgs Grobinai, sācis kā DJ un diskotēku organizators. Šī komanda “Drēbi zina”, tā godam saliks pagājušā gadsimta mūziku mūslaiku skanējumā un līdz Jums novadīs. Vecos iespaidus jaunas tehnoloģijas papildina godam.

Video projekcijas uz vairākiem ekrāniem, videodiskotēku un lāzeršovu piedāvās DJ Dr. Feelgood – Aizpute. Tieš tā – klasiskā videodiskotēka, protams mūsdienu izpildījumā. Visu pasākuma laiku- projekcijas uz visiem ekrāniem, ar pilnu klapi!

Lielisku muzikālo noskaņu visas nakts garumā piešķirs Uldis Ozoliņš – Jelgava. Savulaik Restore Dance. Ar pārliecību un ieturētu stilu. Trāpīgi komentāri, lieliska ritma izjūta un korekti ekspromti.

Jautrību un paceļošu enerģiju virzīs vakara vadītājs Raivis Šulcs “Izsauc Ballīti” – Liepāja. Tas vīrs, kurš jūs uzrunās, par pasākuma viesiem stāstīs, gan jau arī Jūs par iespaidiem iztaujās un labākos diskotērpus ievērtēs. Protams, Sieviešu dienas īpašā noskaņa tieši viņa rokās.

Sociālo mediju pārvaldība un atspoguļošana URDT.LV – Grobiņa.
Jūsu FB iespaidus, Twitter ierakstus un Instagram publikācijas uz ekrāniem zālē tieši šī komanda nodrošinās. Tāpat uz skatuves notiekošais tiks straumēts un Jums pieejams, bet par to mazliet vēlāk…

Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija +371 22007079
Inese Gusta Jums rezervēs tieši Jūsu iecienītāko vietu pie galdiņa. Nenokavē! Ieejas maksa 5 Eur.

Dreskods – XX gadsimta Disco stilā. Labākie diskotērpi tiks godalgoti. Šai naktī meitenes spožākas par diskobumbu viennozīmīgi.

Seko pats un iesaki draugiem – https://disconakts.lv/
Vēlreiz, kā toreiz!