DJ Gints Škodovs

Talsu pusē diskotēkas, tāpat kā vairumā Latvijā attīstījās ap kādu centru, aktīvistu, virzītāju, kurš to “džinu no pudeles” palaida un tālāk tie auga jau paši, protams, mijiedarbojoties un savstarpēji papildinoties. Sākums nu nekādi nav iedomājamas bez Gunāra Laicāna skolas. Kā iedvesmojoties no viņa piemēra, arī viņa vadībā, savulaik Talsos bez maz katrā klubā sanāca pa domubiedru grupai, kura nolēma – mums arī vajag! Tā arī radās –

Talsu Sakaru mezgla diskotēka, Talsu rajona kultūras nama diskotēka, Talsu 1. vidusskolas diskotēka, Pastendes kultūras nama diskotēka 1, Pastendes kultūras nama diskotēka 2, Dundagas vidusskolas diskotēka, Dundagas kultūras nama diskotēka, Dundagas kolhoza diskotēka, Valdemārpils kultūras nama diskotēka, Valdemārpils (elektriķu) diskotēka, Vandzenes kultūras nama diskotēka, Jaunpagasta kultūras nama diskotēka, Laucienas kultūras nama diskotēka, Stendes kultūras nama diskotēka, Laidzes (Ķīvīšu kroga) diskotēka, Rojas vidusskolas diskotēka, Dižstendes kultūras nama (kluba) diskotēka, Pūņu kultūras nama diskotēka, Lubes Valdemārpils kultūras nama diskotēka, Mērsraga kultūras nama diskotēka, Virbu k/n diskotēka “DiskoProjekts”.

Stāstu sākam ar divām no tām –

Talsu 1. vidusskolas diskotēka

  • Andris Drīksne
  • Gints Škodovs

Talsu Sakaru mezgla diskotēka

  • Arnis Lasmanis
  • Jānis Mizers
  • Gints Škodovs

Tieši šo Talsu puses diskotēku DJ Gints Škodovs ar programmu “Italian Disco” liks sirdij straujāk pukstēt, smaidam pa visu seju būt un, protams, kājām dejas ritmā melodijai līdzi lēkt.

Nu, ko – tiekamies Laika mašīnā!

DiscoBānis 73. Gints Škodovs intervijā. Uzrunā Evelīna Vasiļčika.

Intervija turpat uz skatuves, aizkulisēs, kamēr iespaidi pavisam svaigi! Protams, Evelīna kopā ar #DiscoNakts komandu ir klāt un aicina Gintu Škodovu ar tām dalīties. Lūk, arī sajūtas, iespaidi, mazliet ekskurss vēsturē, lai labāk šodienu saprastu. Nu, viss akurāt kā dzīvē!

Jā – vai zināji, ka kādreiz bija diskotēku skates, kurās jaunos censoņus vētīja un “purināja”? Sistēma arvien prasīja savas “nodevas” un patiesi māksla un reāla atjautība palīdzēja tās toreiz apiet.

Gintu, saprotams, redzēsim, dzirdēsim un viņa ritmos dejosim arī #DiscoNakts 2023 laikā. Pačukstēsim – būs, būs paša Ginta viena no mīļākajām programmām ‘Italian Disco” O, ritmi, o temperaments un tās sajūtas, sajūtas!

Visi kopā, šajā vakarā – laika mašīnā!

Vairāk skati par DiskoBāni 73 https://disconakts.lv/2022/11/30/disco-banis-73-pastendes-kulturas-nama/

Mēs esam arī Youtube https://www.youtube.com/@disconakts

Seko mums arī FB https://www.facebook.com/disconakts

Gribi ballīti? http://www.discoirdzivs.lv/gallery/

DJ Gints Škodovs pie pults. Lambada.

Visa dzīve vienā dziesmā. DJ to tā spēj salikt. Netici?