Tukuma deju grīdu entuziasti.

Tukuma puses DJ šogad #DiscoNaktī sevi orģināli un pieticīgi par “Deju grīdu diletantiem” pozicionē.

Nu kādi tur diletanti.. pavisam kautrīgi un pieticīgi teikts.. Tukumā, tāpat kā visur Latvijā bija vīri, kas savulaik nolēma- vajag! Ķērās, pie darba, kā nu katrs prata – saprata un šo rietumu kultūras fenomenu savā pusē izveidoja. Jā īstenībā- no nekā, tikai ārzemju avotos saklausīta informācija, uzticamu biedru nostāsti un nekļūdīga pārliecība – Tukumā arī vajag!

Tukuma pusē Disco tradīcijas gana senas, stipras un, saprotams, arī ar savu īpašo “garšu”.

Nakts dejas, Artikons, Baboon Bar, Meteors, JR Sound, Karavella, Disko Eži, Pinekļi, Raiņi, Tonix, 3.Vsk, Top, Retro, BP, T2VSK, Fēniks, Sonāte, Otto, Erogēnā Zona, Stars, Tonuss, Diskotēka EX Radio Pilsēta, Aluspagrabs, Pūķis, Video Disko, Grands, Smukausis, Stop, AAA, Aivo, Sala, 2-4-M, Varavīksne, Pietura, Mojito, Qatro, 10X10, Bums, Ritms, Pedro, Kosmoss, Pepsi Night Party, Sprints, TopSekret, Green Place, RRR, DJJ Dejas, ALA, BP.

Tik daudzie skanīgie, trāpīgie un tā laika un vietas īstie akcenti nosaukumos jau vien izskan ļoti daudz.

Saprotams, #DiscoNakts bez Tukuma diskotēku pārstāvjiem nu nekādi iztikt nevar. Lūk, kā pirmie-

Laika mašīnā iesprūduši Tukuma deju grīdu diletanti MC Andris Bondars un MC Artis Kampars ar nenovecojušo disko stāstu par Veco purva āzi.

Tas tad nu arī būs autentisks stāsts deju ritmos par tā laika Norisēm Tukuma pusē. Intriga? Nu protams! Bet… gan jau MC Andris Bondars un MC Artis Kampars tieši Tev to pastāstīs…

Šajā vakarā! – Visi kopā! – Laika mašīnā!

MC Artis Kampars aicina uz #DiscoNakti 2023.