Joku diena, 1. aprīlis! Protams, ka jokosim, kā bez tā, bet tas notiks #DiscoNakts 2023 laikā un ietvaros.

Vai gribi pagājuša gadsimta Disko sajūtas? Melodijas, noskaņa, DJ klasiķi pie pults, spoguļbumbas skatu un prātu žilbina, absolūti pozitīvi “lādēti” ļaudis, smaidošas sejas, mirdzošas, neprātīgi košas meitenes, Disko laika tērpu stils vispārākajā pakāpē, ieskaitot kļošenes un platformenes. Jās, tas jau īsti ir #DiscoNakts tradīcijās. 20 gadsimta klasiskā diskotēka, kurā DJ ne tikai virtuozi miksē, bet ritmu uzdod arī ar trāpīgiem un dinamiskiem komentāriem. Tieši tā notika diskotēku pirmsākumos. Vēlreiz, – kā Toreiz!

DJ Toms Grēviņš: #DiscoNakts 2023 ! Tiekamies!

DJ Toms Grēviņš gan zina ko saka un zina arī to, kur Tu būsi. Tiekamies fantastiskā ballītē- 20 gadsimts tērpos un mūzikā. Toms ar programmu ”vislabāko Disko grāvēju TOP 10”. Kā tu domā, pie kurām dziesmām tieši Tu reibsi no pagājušā gadsimta gaisotnes? Kaut gan, būs jau arī bārs.. Tā būs Nakts,- tā būs Tava DiscoNakts! Tiekamies!

Klasiskā diskotēka, 20. gadsimts mūzikā, stilā & apģērbā, taču kopā ar 21. gadsimta tehnoloģiju iespējām. Tā ir #DiscoNakts2023. Visi kopā, šajā vakarā – laika mašīnā! Aiziet!

#DiscoNakts 2023. DJ Agris Semēvics: 1. aprīlī uz Grobiņu – Bez jokiem!

Laika mašīna gatava darbam! #DiscoNakts 2023 1. aprīli, Grobiņas kultūras namā “Robežnieki” Tā būs vieta un laiks, kurā – krāsaini tērpi, mirdzošas spoguļbumbas, izcili pozitīva gaisotne, klasiskā diskotēka- DJ klasiķi atskaņos melodijas, kuras reiz deju grīdas ne-pa-knapo rībināja. Atraktīvas dejas un ritms, tas ritms! Katrs DJ ar savu programmu, savu skatu uz mūziku un laikmetu. Agris Semēvics ir populārs mūziķis, dziesmu tekstu autors, kā arī dīdžejs un producents, kurš deviņdesmitajos gados kopā ar Modri Skaistkalnu izveidoja Latvijas pazīstamāko deju mūzikas grupu “100. Debija“, bet vēlāk pievērsās dažādu jauno izpildītāju mūzikas producēšanai. Agris Semēvics pazīstams arī kā fotogrāfs. #DiscoNakts 2023 ikviens varēs izjust, izdejot, uz lielā ekrāna vērot autentisku 90-to gadu diskotēku ar DJ Agra Semēvica izvēlētiem tā laika lielākajiem hitiem. Tā patiesi būs reāla laika mašīna uz 90. tajiem!

#DiscoNakts 2023. DJ Māris dadzis: 1. aprīli par Millennium un… mīlestību. Bez jokiem!

Caur un caur Disco un Radio cilvēks, absolūts Kuldīdznieks. Savu aicinājumu sapratis jau agrā bērnībā un tā nu Māris soli pa solim, konsekventi realizē savu sapni.

Kā leģendārās Kuldīgas diskotēkas “Ventas Dzirkstis” Dj, Māris arvien ir ierindā, piedalās ar degsmi un patiesu aizrautību.

Māris vairākas reizes priecējis arī #DiscoNakts dalībniekus, jāatzīmē viņa spēja allaž atrast to īsto publikas “atslēgu” un tad… tad to no rokām vairs neizlaist, viss notiek pareizajā ritmā un atraktīvi pozitīvā noskaņā. Šoreiz par gadsimtu miju mūzikā un… mīlestību, kas tai apkārt un cauri vijas.

#DiscoNakts 2023. MC Artis Kampars: 1. aprīlī tiekamies Grobiņā!

Tukuma puses DJ šogad #DiscoNaktī sevi orģināli un pieticīgi par “Deju grīdu diletantiem” pozicionē.

Nu kādi tur diletanti.. pavisam kautrīgi un pieticīgi teikts.. Tukumā, tāpat kā visur Latvijā bija vīri, kas savulaik nolēma- vajag! Ķērās, pie darba, kā nu katrs prata – saprata un šo rietumu kultūras fenomenu savā pusē izveidoja. Jā īstenībā- no nekā, tikai ārzemju avotos saklausīta informācija, uzticamu biedru nostāsti un nekļūdīga pārliecība – Tukumā arī vajag!

Tukuma pusē Disco tradīcijas gana senas, stipras un, saprotams, arī ar savu īpašo “garšu”.

Nakts dejas, Artikons, Baboon Bar, Meteors, JR Sound, Karavella, Disko Eži, Pinekļi, Raiņi, Tonix, 3.Vsk, Top, Retro, BP, T2VSK, Fēniks, Sonāte, Otto, Erogēnā Zona, Stars, Tonuss, Diskotēka EX Radio Pilsēta, Aluspagrabs, Pūķis, Video Disko, Grands, Smukausis, Stop, AAA, Aivo, Sala, 2-4-M, Varavīksne, Pietura, Mojito, Qatro, 10X10, Bums, Ritms, Pedro, Kosmoss, Pepsi Night Party, Sprints, TopSekret, Green Place, RRR, DJJ Dejas, ALA, BP.

Tik daudzie skanīgie, trāpīgie un tā laika un vietas īstie akcenti nosaukumos jau vien izskan ļoti daudz.

Saprotams, #DiscoNakts bez Tukuma diskotēku pārstāvjiem nu nekādi iztikt nevar. Lūk, kā pirmie-

Laika mašīnā iesprūduši Tukuma deju grīdu diletanti MC Andris Bondars un MC Artis Kampars ar nenovecojušo disko stāstu par Veco purva āzi.

Tas tad nu arī būs autentisks stāsts deju ritmos par tā laika Norisēm Tukuma pusē. Intriga? Nu protams! Bet… gan jau MC Andris Bondars un MC Artis Kampars tieši Tev to pastāstīs…

Šajā vakarā! – Visi kopā! – Laika mašīnā!

#DiscoNakts 2023. Iveta Ziemele: 1. aprīlī – Grobiņā!

Iveta Ziemele māk atrast tieši tos īstos vārdus, pašā īstākajā mirklī un, protams, noskaņā. #DiscoNakts moderatore. Lūk, viņa uzrunā tieši Tevi. Tu jau saprati! Tiekamies 1. aprīlī!

Labā ballīte, tā ir Tava iespēja.

Mums biežāk jāsanāk kopā!

#DiscoNakts2023 DJ Uldis Liepājnieks.

Labā ballīte, tā ir Tava iespēja.

Mums biežāk jāsanāk kopā!

#DiscoNakts 2023. DJ Agris Semēvics: 1. aprīlī – Grobiņā!

Būt īstajā vietā, pareizā laikā, atbilstošā kompānijā un lieliskā noskaņā – tas viss ir #DiscoNakts 2023. Tu vēl domā? 20 gadsimts apģērbā un Mūzikā! Aiziet!

Joku diena, 1. aprīlis! Protams, ka jokosim, kā bez tā, bet tas notiks #DiscoNakts 2023 laikā un ietvaros.

Vai gribi pagājuša gadsimta Disko sajūtas? Melodijas, noskaņa, DJ klasiķi pie pults, spoguļbumbas skatu un prātu žilbina, absolūti pozitīvi “lādēti” ļaudis, smaidošas sejas, mirdzošas, neprātīgi košas meitenes, Disko laika tērpu stils vispārākajā pakāpē, ieskaitot kļošenes un platformenes. Jās, tas jau īsti ir #DiscoNakts tradīcijās. 20 gadsimta klasiskā diskotēka, kurā DJ ne tikai virtuozi miksē, bet ritmu uzdod arī ar trāpīgiem un dinamiskiem komentāriem. Tieši tā notika diskotēku pirmsākumos.

Šajā vakarā, visi kopā – laika mašīnā!

Jā, neticami, vienā placī gan 80, 90, millenniuma paaudze, gan jaunie, kuri grib sajust to savas mammas (hm… varbūt pat vecmammas?) sajūtu toreiz diskotēkā – krimplēna kleitā, platformenēs. Atcerēties sava tēva stāstu par to, kā toreiz paši kļošenes šuva, ar rāvējslēdzējiem bikšu galus dekorēja un galu galā to bezgala romantisko stāstu kā tas kautrais puisis saņēma dūšu un uz deju lūdza to vis-vis skaistāko balles meiteni, un ka tieši toreiz sākas tas stāsts, kāpēc arī TU te tagad esi un prāto… Vai tas man? Vai vajag? Kur nu es, tur tik jaunie… Vajag! Plecus taisnus, galvu augšā, un – aiziet #DiscoNakts 2023 spīdēs spoguļbumbas un meitenes!

Kas tad, ja ne TU? Kad tad, ja ne tagad?

Piezīme. Protams, pagājušā gadsimta apģērbu, mūzikas, sajūtu, atmiņu un arī attiecību stilu nianses ir daudz plašākas. Dažos teikumos nosaukti vien daži akcenti. Izvēlies tieši savu. Tērpu stils – Absolūts DISCO! Būsim kopā laika mašīnā.

Grobiņas kultūras namā “Robežnieki”

2023. gada 1. aprīlī

Sākam 20:00 uzņemam ritmu, un aiziet!

DJ Agris Semēvics

DJ Agris Semēvics

programma “90 tie”

Tu jau zini, un atceries, te nu arī būs!

DJ Toms Grēviņš

DJ Toms Grēviņš

programma “Vislabāko disko grāvēju TOP10”

Nav viegli starp daudziem hitiem vis-vis-vis! atrast. Bet Var!

DJ Māris Dadzis - “Ventas Dzirkstis”, Kuldīga

DJ Māris Dadzis - “Ventas Dzirkstis”, Kuldīga

programma “Millennium! Pirms un pēc”

Mainās gadsimts, mainās laiki - klasiskās melodijas paliek.

DJ Gints Škodovs - Talsu sakaru mezgla diskotēka

DJ Gints Škodovs - Talsu sakaru mezgla diskotēka

programma “Italian Disco”

Mīlas un romantikas laikmets disko ērā

Tukuma deju grīdu diletanti

Tukuma deju grīdu diletanti

Laika mašīnā iesprūduši

MC Andris Bondars un MC Artis Kampars ar nenovecojušo disko stāstu par Veco purva āzi

Saxo White

Saxo White

"Saxo White" ir muzikāls projekts, kas apvieno divus talantīgus mūziķus - dīdžeju un saksofonistu. Šis dinamiskais duets apvieno saksofona melodisko un dvēselisko skanējumu ar dīdžeja ritmiskajiem bītiem. Kopā tas rada unikālu un aizraujošu muzikālo skanējumu, kas aizkustinās jebkura klausītāja sirdi. Viņu mūzika ir dažādu žanru, tostarp elektronikas, džeza un fanka apvienojums, kā rezultātā tiek radīta skaņa, kas sevī ietver gan mūsdienīgus, gan klasiskus elementus. Neatkarīgi no tā, vai uzstāšanās notiks klubā, brīvā dabā vai privātā pasākumā, "Saxo White" sinerģija un aizraušanās ar mūziku liks auditorijai vēlēties vairāk. “Saxo White” - tie ir svētki un ballīte vienlaicīgi.

Lieliskas, visiem labi zināmas melodijas

DJ Uldis Liepājnieks

DJ Uldis Liepājnieks

programma’’DiscoNakts hītu MIX’’

Kā panorāmas ratā - melodijas mainās, sajūtas summējas!

Gaidām Tevi tieši savā DISCO tērpā, labākie pēc stila & noskaņas tiks apbalvoti! Pasākumu vadīs, kolorītākos apmeklētājus, diskotēku dalībniekus tiešstraumē intervēs šarmantās moderatores

Adelīna Anna Ziemele

Adelīna Anna Ziemele

#DiscoNakts moderatore

Lūk arī Adelīna! Tas nozīmē izcilu dinamiku, izteiktu mērķtiecību, mērenu azartu un daudz, daudz jauku smaidu. Trāpīgas intervijas, replikas īstajā laikā , vietā un par tēmu - Tā ir Adelīna Anna Ziemele. Viss notiek Disco stilā un ritmā, esi uz viļņa!

Iveta Ziemele

Iveta Ziemele

#DiscoNakts moderatore

Iveta intervēs, iespējams, tieši Tevi! Nu... varēsi tiešraidē pastāstīt, kā jūties, ko domā, galu galā, - arī savus draugus tālajās ārzemēs pasveicināt. Sagatavo sakāmo un esi gatavs! Tu jautāsi - kā lai zina, vai tieši Tevi uzrunās? Nu... visu pateikt jau priekšā nevar. Domā! Dari!

Biļetes pērc laicīgi, visiem nepietiks bilesuparadize.lv

Biļetes iepriekš pārdošanā un galdiņu rezervācija Grobiņas Kultūras namā “Robežnieki” 10 Eur. Zvani 26245579.

Mums biežāk jāsanāk kopā!

Pasākumu varēsi skatīt arī tiešsaistē visā pasaulē

• Pasākumu tiešsaistē varēsi skatīt https://aiziet.disconakts.lv/ jau aktīva, Tu vari jau tagad tajā tvert #DiscoNakts noskaņu, skatoties pagājušo gadu klipus

• TV vērotājiem iesakām izmantot saiti https://aiziet.disconakts.lv/tv, šajā gadījumā bilde būs pa visu ekrānu, tā automātiski būs 1080p kvalitātē, čata tajā nebūs, bet Tu taču vari paņemt arī savu telefonu blakus, to uz adresi aiziet.disconakts.lv virzīt un redzēsi tajā gan bildi gan tērzētavu.

• Tu vari baudīt tiešstraumi savā telefonā, planšetē, datorā, kalkulatorā, utt.. vai skatīties lielajā TV paša izvēlētā kvalitātē ar tam pievienotām vēl lielākām skandām.

• Tu vari tērzēt, dalīties ar emocijām, pasūtīt DJ savus mīļākos gabalus, uzdot jautājums par mīlestības un arī tehniskām lietām uz kuriem vakara vadītāja vai moderators tieši Tev arī atbildēs.

• Jau laicīgi ieslēdz TV, noregulē to uz pareizo saiti, pārbaudi kā skan skaņu sistēma un tikai tad nopērc atbilstošu katalizatoru savai noskaņai un, saprotams, esi laikus pie ekrāna.

• Ja telefons tikai kā tērzēšanas rīks, iesakām to nolikt uz minimālo attēla izšķirtspēju (zem ikonas AUTO) – izvēlies 480p. Tu taupīsi sava tīkla resursus

Tērzēt varēsi ekrāna vienā stūrī, bilde otrā. Zem AUTO izvēlies izšķirtspēju –

• 480p – maziem ekrāniem, ne visai ātram tīklam

• 720p – vidēji ekrāni vai tīkla jauda

• 1080p – Kārtīgām HD ierīcēm

• Ekrāna malā redzēsi tērzētuvi, izdomā sev segvārdu un piereģistrē to. Ar to visu vakaru varēsi tērzēt. Tikko vārds reģistrēts, vari droši rakstīt, tava nosūtītā ziņa uznirs saziņas logā

• Raksti tērzētuvē, ja kas precizējams, moderators atbildēs tieši Tev

• Neaizmirsti paziņot draugiem, īstā ballīte ir te un tagad!

• Soctīklos meklē un posto ar #DiscoNakts #DiscoNakts2023

• Jūs neapšaubāmi esat vislabākie!

• Baudi vakaru bez reklāmām un politikas – Tu to esi godam nopelnījis!

DJ Agris Semēvics. 1. aprīli uz Grobiņu – Bez jokiem!

Palūko, kā skan aicinājums uz Ballīti Dr. Alban ritmā!