DJ Agris Semēvics

Agris Semēvics ir populārs mūziķis, dziesmu tekstu autors, kā arī dīdžejs un producents, kurš deviņdesmito gadu sākumā kopā ar Modri Skaistkalnu izveidoja Latvijā pazīstamāko deju mūzikas grupu 100Debija. Agris Semēvics ir pazīstams arī kā fotogrāfs.
100Debija tiek uzskatīta par 90-to gadu populārāko deju mūzikas grupu Latvijā. Tās aktīvo septiņu gadu darbības laikā grupas sniegto koncertu skaits pārsniedza 400 uzstāšanās reizes. 100Debija kopumā ir izdevusi četrus studijas albumus un grupas labāko dziesmu izlasi. No grupas fona dejotājiem savulaik izauga cita populāra popgrupa “Mixeri”.
2023. gadā 100Debija ir lieliskie 90-tie gadi LV deju mūzikā, kas turpinās arī XXI gadsimtā.
Agris Semēvics stāsta: „Sevi kā zivi ūdenī esmu sajutis spēlējot autentiskas 90-to gadu diskotēkas. Tas bija satriecošs laiks, kad 90-to gadu pirmajā pusē visas lietas notika Lielvārdes k/n, Mālpils k/n, Skolotāju namā, Roboinsonā, Super FM deju klubā u.c… Tagadnē tās, toreiz izjustās emocijas izdodas uz brīdi atdzīvināt, bet bez uzspēlēta sentimenta un nostaļģijas… Viss notiek reāli tā pat kā pirms gadiem divdesmit pieciem…
#disconakts2023 DJ Agra Semēvica interpretācijā patiesi būs kā reāla laika mašīna uz 90-tajiem!

#DiscoNakts 2023. DJ Agris Semēvics: 1. aprīli uz Grobiņu – Bez jokiem!

#DiscoNakts 2023. DJ Agris Semēvics: uz Grobiņu 1. aprīlī!

DJ Agris Semēvics par diskotēkām un dzīvi vispār.

DJ plastiC sarunā ar DJ Agri Semēvicu.

#DiscoNakts 2023. DJ Agris Semēvics: 1. aprīli uz Grobiņu – Bez jokiem!

Redz, kā var to aicinājuma arī citā melodijā izteikt. Paklausies!