Biļešu tirdzniecības paziņojums

Biļetes bilesuparadize.lv Tu vari izvēlēties un nopirkt savu sēdvietu pie galdiņa. Aiziet! – Pirmajiem 100 īpaša atlaide!

Talsu tautas nama plāns

#DiscoNakts 2024 Talsi

6. decembrī, Talsu Tautas namā. Uzņemam ritmu un Sākam 21:00

Aiziet, vērienīgāka Disco balle Kurzemē #DiscoNakts 2024 Talsi! Viss notiek Talsu tautas namā 2024.12.06. Vēlreiz, kā toreiz! Savāc tās saldās jaunības atmiņu drumslas, uzaicini tā laika saietu biedrus un draugus nākt tak reiz kopā un iegriezt kārtīgu disco ballīti akurāt pagājušā gadsimta noskaņās & sajūtas! Noteikti piemeklē disko tērpu tiešo savā Stilā & Izdomā! Pasākums pie galdiņiem, tradicionālā diskotēka ar ļoti daudziem visnotaļ jaukiem sirdi un prātu sildošiem pārsteigumiem!

  • Pasākums pie galdiņiem, ņem līdzi savus draugus, našķus un dzeramos
  • Pieejamas biļetes arī bez sēdvietas rezervācijas un, aiziet – uz deju plača!
  • Izvēloties galdiņu foajē varēsi pasākuma tiešraidi vērot uz lielā ekrāna, sarunas notiks brīvi, jo mūzika no zāles skanēs speciālās skaņas sistēmās.
  • Darbosies fotostūris. Tavas bildes ar reāliem 80 gadu DJ atribūtiem
  • Chill zonā varēsi baudīt 80to gadu VHS autentisku mūzikas ierakstus ar visām tā laika smaidu un nostalģiju raisošajām reklāmām uz ekrāna fonā, omulīgā gaisotnē ar vecajiem, pazīstamajiem diskotēku faniem patērzēt, satikt un nepastarpināti uzrunāt Disko ēras prominences
  • Barā “Sarma” varēsi palūgt bārmenim savu mīļāko kokteili

#DiscoNakts 2024 Talsi mākslinieki

Mixeri (Rīga, Liepāja), programma – “Mixeri ir atpakaļ!”

DJ Elvis Jansons (Rīga), programma – “Kad mūzika vēl bija mūzika, jeb labākais no 90s”

DJ Dainis Pilskungs (Kuldīga), programma – “Party Disco …un atkal kā toreiz!”

DJ Raivis Lasmanis (Talsi), programma – “Kā I, tā i disco”

DJ Gints Škodovs (Talsi), programma – “Starp mašīnām, motoriem, meitenēm”

DJ Valdis Šleiners (Pastende), programma – “Un atkal… Sestdienas vakara drudzis”

Deju grupa PAnda Dance Factory (Dobele) – #DiscoNakts dzirksts!

Vakaru vada Elvis Jansons un Iveta Ziemele

Mixeri – programma “Mixeri ir atpakaļ!”

Tieši pirms divdesmit gadiem pašmāju popmūzikā ar grāvēju «Esi reāls» debitēja jauna puišu grupa «Mixeri». To veidoja tolaik populārās grupas «100. debija» deju grupas dalībnieki – toreiz rīdzinieki Raivo Andersons un Jānis Kalniņš, kā arī dobelnieks Uldis Zīle un Edgars Rubenis no Jēkabpils.

Jau «100. debijas» aktīvās darbības laikā bija uzkrītoši pamanāma deju grupas dalībnieku «patikšana» publikai, īpaši jaunu meiteņu vidū, kas bija par iemeslu domai «100. debijas» radošas pauzes laikā līdz 1999. gadam no šīs deju grupas veidot tajā laikā pasaulē populārā formāta boy band grupu,» tā laika notikumus atminas «100. debija» solists un producentu apvienības «Aktiv Music» dibinātājs Agris Semēvics.

Par grupas pirmo singlu kļuva pasaulē populārās projekta «Withe Town» dziesmas «Your Woman» kaverversija latviešu valodā, tam sekoja «Mixeru» koncerti un arī leģendārais debijas albums «Esi reāls», kas klajā nāca tālā 1997. gada 7. novembrī.

1999. gadā izdots otrs albums «Neaizliedz sev neko», kas savulaik dabūja Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu «Labākais deju albums».

Laikam ritot «Mikseru» pēdējais koncerts notiek 2000. gada 30. septembrī Alūksnē, un katrs no jaunekļiem dodas savā virzienā.

BET… tagad- MIXERI taču IR ATPAKAĻ!

Dj Elvis Jansons – programma “Kad mūzika vēl bija mūzika, jeb labākais no 90s”

Latvijas radio raidījumu vadītājs, daudziem no senākiem laikiem pazīstams arī kā “Latvijas Radio 2 radiožokejs un LR 2 iknedēļas “topa” vadītājs, kas savukārt vēl senāk saucās TAX FREE. Tas tak bija 1. tops kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas, populārākais raidījums jauniešu auditorijās! Aiziet senās dziesmas un melodijas! Programma tā arī saucas: Kad mūzika vēl bija mūzika, jeb labākais no 90s! Elvis būs arī viens no pasākuma vadītājiem! Šajā vakarā, visi kopā – laika mašīnā!

#DiscoNakts 2024 laikā un ietvaros

Vai gribi pagājuša gadsimta Disko sajūtas? Melodijas, noskaņa, DJ klasiķi pie pults, spoguļbumbas skatu un prātu žilbina, absolūti pozitīvi “lādēti” ļaudis, smaidošas sejas, mirdzošas, neprātīgi košas meitenes, Disko laika tērpu stils vispārākajā pakāpē, ieskaitot kļošenes un platformenes. Jās, tas jau īsti ir #DiscoNakts tradīcijās. 20 gadsimta klasiskā diskotēka, kurā DJ ne tikai virtuozi miksē, bet ritmu uzdod arī ar trāpīgiem un dinamiskiem komentāriem. Tieši tā notika diskotēku pirmsākumos.

Šajā vakarā, visi kopā – laika mašīnā!

Tā ir lieliska iespēja arī jaunajiem iekāpt laika mašīnā, meitenēm “piemērīt mammas kurpes”, puišiem nokļūt tajā laikā, kad paša tētis ballē ieraugot savu sapņu meiteni vēl mulsi smaidīja. Vai tas man? Vai vajag? Kur nu es, tur tik jaunie… Vajag! Plecus taisnus, galvu augšā, un – aiziet #DiscoNakts 2024 spīdēs spoguļbumbas un meitenes!

Kas tad, ja ne TU? Kad tad, ja ne tagad?

Piezīme. Protams, pagājušā gadsimta apģērbu, mūzikas, sajūtu, atmiņu un arī attiecību stilu nianses ir daudz plašākas. Dažos teikumos nosaukti vien daži akcenti. Izvēlies tieši savu. Tērpu stils – Absolūts DISCO! Būsim kopā laika mašīnā.

Biļetes pērc laicīgi, visiem nepietiks bilesuparadize.lv

Biļetes bilesuparadize.lv Tu vari izvēlēties un nopirkt savu sēdvietu pie galdiņa. Aiziet! – Pirmajiem 100 īpaša atlaide!

Mums biežāk jāsanāk kopā!

Mixeri (Rīga, Liepāja)

Mixeri (Rīga, Liepāja)

programma Mixeri ir atpakaļ!

Pārsteigumi un neaizmirstamas emocijas.

DJ Elvis Jansons (Rīga)

DJ Elvis Jansons (Rīga)

programma - Kad mūzika vēl bija mūzika, jeb labākais no 90s

Kur vecās dejotāju sajūtas atdzimst un jaunas atmiņas tiek radītas

DJ Dainis Pilskungs - Ventas Dzirkstis (Kuldīga)

DJ Dainis Pilskungs - Ventas Dzirkstis (Kuldīga)

programma - Party Disco... un atkal kā toreiz!

80to gadu mūzikas korifejs

DJ Raivis Lasmanis - Ballīte ballītē (Talsi)

DJ Raivis Lasmanis - Ballīte ballītē (Talsi)

programma - Kā I, tā i disco!

Atmosfērā ar enerģisko un dzīvespriecīgo noskaņu

DJ Gints Škodovs - Talsu sakaru mezgla diskotēka (Talsi)

DJ Gints Škodovs - Talsu sakaru mezgla diskotēka (Talsi)

programma - Starp mašīnām, motoriem, meitenēm

Visa dzīve vienā dziesmā. DJ to tā spēj salikt. Netici?

DJ Valdis Šleiners - Pastendes diskotēka (Talsi)

DJ Valdis Šleiners - Pastendes diskotēka (Talsi)

programma - Un atkal... Sestdienas vakara drudzis

Tās tik būs atmiņas & sajūtas!

PAnda Dance Factory (Dobele)

PAnda Dance Factory (Dobele)

#DiscoNakts dzirksts!

Īpašs šarms, kas iekrāso ar dinamisku un temperamentīgu enerģiju.

Gaidām Tevi tieši savā DISCO tērpā, labākie pēc stila & noskaņas tiks apbalvoti! Pasākumu vadīs, kolorītākos apmeklētājus, diskotēku dalībniekus tiešstraumē intervēs šarmantā moderatore